Over ons

Stichting Hendrien werd in het leven geroepen om gelden te genereren voor De Oeteldonksche Club van 1882. Door het ontwerpen, inkopen en verkopen van Oeteldonkse merchandise draagt zij bij aan het behoud en voortbestaan van het Carnaval.

Deze steunstichting wordt geleid door een bestuur en een kleine groep vrijwilligers die door hun inzet de bevoorrading, distributie, productontwikkeling en bewaking beeldmerkrecht borgt.

Vanaf de oprichting in 2015 is er een gestage groei in de vraag naar allerlei leuke artikelen die de goedkeuring van de Oeteldonksche Club van 1882 mag hebben. De ontwikkelingen staan niet stil en in 2022 is de nieuwe webshop gelanceerd.

Ieder jaar komt er een nieuw jaarembleem uit die wordt verspreid aan de leden en aan alle verkooppunten van Stichting Hendrien.
Naast het Jaarembleem brengt Stichting Hendrien ook een Pin van dat Jaarembleem uit. Ook zijn er door de jaren veel nieuwe productontwikkelingen geweest en toegevoegd aan het totale assortiment zoals de Blauwe Kiel, Driehoeks shawl en de Rood Wit gele gebreide das een goed voorbeeld zijn.

Als mensen onze producten kopen, zijn zij verzekerd van kwaliteit zodat we kunnen garanderen dat al onze producten aan de eisen voldoen in overeenstemming met de Oeteldonkse traditie.

Wilt u meer weten of partner worden van Stichting Hendrien stuurt u gerust een mail naar info@hendrien.org